Most recent digital camera and imaging news items - RSSDigital camera and imaging news items - HTML'To Know How': gratis workshop digitale fotografie


Details at Olympus NL

PRESS SUMMARY

De Olympus E-300 is een revolutionaire camera waarmee u de mooiste foto's maakt – als u u zich tenminste bewust bent van de vele functies en mogelijkheden. Omdat het zeker voor minder ervaren fotografen lastig is om te bepalen wat de optimale instellingen zijn, doet u Olympus u een wel heel aantrekkelijk aanbod. Iedereen die sinds december 2004 een Olympus E-300 heeft aangeschaft, mag gratis deelnemen aan de workshop 'To Know How'.

Deze workshop, die is opgezet in samenwerking met het NIDF, wordt gegeven door een erkende vakfotograaf die u uitgebreid informeert over de mogelijkheden van uw E-300. Uiteraard draait het in deze workshop om digitale fotografie in het algemeen en de E-300 in het bijzonder. Behalve algemene informatie ontvangt u veel praktische gebruikerstips waarmee u direct aan de slag kunt. Heeft de E-300 nog veel geheimen voor u? Schrijf u dan in voor deze gratis workshop. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

De workshop vindt plaats op een vrijdagmiddag en wordt gegeven door fotograaf Fred van der Ende die als docent en consultant is verbonden aan het NIDF.

Waar en wanneer?
De workshop wordt gegeven op vrijdagmiddag. U bent welkom vanaf 13.30 uur en de workshop duurt van 14.00 tot ca. 16.30 uur. Na inschrijving ontvangt u via e-mail een bevestiging met een routebeschrijving. U kunt bij uw aanmelding kiezen uit de volgende dagen en locaties:


22 april Haarlem 3 juni Zwolle
6 mei Haarlem 10 juni Haarlem
20 mei Eindhoven 17 juni Haarlem
27 mei Apeldoorn 24 juni Haarlem

Additional information: Details at Olympus NL
April 17, 2005
go to top of page