TV- of beamershow

TV- of beamershowDigitale foto's kunt u afdrukken, in een digitaal fotoalbum gebruiken of op internet zetten. Bij de meeste digitale camera's wordt door de fabrikanten echter de mogelijkheid geboden om uw camera direct aan te sluiten op de televisie met een apart bijgeleverd kabeltje, zodat u de foto's op uw TV kunt bekijken. Dit is natuurlijk veel gemakkelijker dan het terugkijken van de foto's op het kleine LCD-scherm op de achterkant van de camera.
Een televisie is dus een perfect presentatiemedium en het is bij sommige camera's mogelijk direct een fotopresentatie vanaf de camera op het scherm te laten zien. U kunt bij sommige zelfs muziek en tekst toevoegen.
Het bekijken van foto's op een televisie in combinatie met tekst en geluid is gemakkelijk en aangenaam. Bij een dia-avondje zit u de hele tijd in het donker, maar nu kunt u gewoon in uw luie stoel blijven zitten en met de hele familie genieten van al dit fraais.
De tijd dat u de foto's wilt zien kunt u vooraf instellen.
Ook voor zakelijk gebruik zijn digitale foto's een uitkomst. U kunt snel en met een perfecte kwaliteit uw presentatie vormgeven in bijvoorbeeld Microsoft's PowerPoint en deze met een beamer presenteren aan een publiek van mogelijke klanten of kopers.