De uiteindelijke beslissing

Na uw zoektocht langs internet, tijdschriften en fotowinkels, hebt u uw keuze teruggebracht tot 2 3 camera's. Nu rest nog de uiteindelijke beslissing. Het duizelt u van alle mogelijkheden en u twijfelt tussen CF-card en Smartmedia, Li-ion batterijen - NiMH batterijen, automatische bediening of toch handmatig. Of in het ergste geval, u hebt nog geen flauw idee waar het allemaal over gaat.

En ding is zeker, uw onderbewustzijn heeft waarschijnlijk al een keuze gemaakt en is er verliefd op geworden.. En u luister alleen nog naar argumenten die u een goed gevoel geven en die uw keuze bevestigen. U negeert alle negatieve informatie en u hoort uzelf zeggen: "ze kunnen allemaal de pot op, wat weten zij er nou van?".

Kort samengevat, ik kan u niet meer advies geven dan u al gehoord of gelezen hebt in alle reviews. Het kopen van een digitale camera is, net als bij andere aankopen, een zaak van persoonlijke voorkeur. Het is aan u, er zijn alleen een paar basis voorwaarden.
Besteed voldoende tijd aan het opstellen ervan. Waarvoor en waar gaat u de camera gebruiken. Wees er zeker van dat de camera goed presteert onder voor u belangrijke omstandigheden. Maak u niet druk over negatieve aspecten die er voor u niet toe doen. Budgetteer de bijkomende kosten: batterijen, grotere geheugenkaartjes, betere printer enz.
- Ga ook altijd naar uw plaatselijke fotowinkel om de camera te 'voelen'!!